ΑΕΚ

Ρέξαμ-ΑΕΚ 1-3

Ρέξαμ-ΑΕΚ 1-3
Γροντής INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ παρουσίασε και πάλι δυο πρόσωπα, όμως η καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή για να κερδίσει με 3-1. Απίστευτο γκολ ο Γροντής.

Στο πιο εύκολο φιλικό προετοιμασίας μέχρι στιγμής με ομάδα της Κόνφεράνς, η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία και νίκησε με 3-1 την Ρέξαμ στην Ουαλία.

Η Ένωση παρουσίασε δυο πρόσωπα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή και θα μπορούσε να δεχθεί ακόμα ένα γκολ. Στην επανάληψη ωστόσο έκανε την καλύτερη της εμφάνιση μέχρι στιγμής στην Αγγλία. Αποκορύφωμα το απίστευτης ομορφιάς γκολ του Γροντή που έβαλε μπροστά στο σκορ την Ένωση με 2-1.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ρέξαμ να ανοίγει το σκορ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ράστον, ο οποίος μπήκε όμορφα στην περιοχή, δέχθηκε την πάσα, και με πλασέ νίκησε τον Κωνσταντόπουλο. Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα, όμως δεν υπήρχε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 21ο λεπτό ωστόσο ο Τσαμουρλίδης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον γκολκίπερ της Ρέξαμ να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Νωρίτερα ένα σουτ του Γκερέιρο πέρασε μακριά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γιάγκο, που χτύπησε στο γόνατο, και στη θέση του πέρασε ο Γροντής.

* Σιαλμάς, Αραμπατζής και Μπουγαΐδης έμειναν εκτός αποστολής

Πιέζει η ΑΕΚ, αλλά...

Η ΑΕΚ πίεσε στα επόμενα λεπτά και μάλιστα έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Σταματή στο 33', μετά από πάσα του Γκερέιρο, όμως ο Τόμασον έκοψε τελευταία στιγμή, πριν σουτάρει ο νεαρός φορ.

Το ημίχρονο έκλεισε πάντως με την Ρέξαμ να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία μετά το γκολ. Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Κόμπεκ που ήταν φάτσα με το τέρμα, όμως ο Ματεντζίδης έδιωξε ηρωικά σε κόρνερ.

Ξανά γκολ από τα αποδυτήρια

Το δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι μπήκε ακριβώς όπως και και πρώτο. Δηλαδή με την έναρξη του αγώνα. Ο Γκερέιρο έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Λαγό στα άκρα, αυτός έκανε σέντρα ακριβείας στο Παπαδημητρίου, που είχε μπει ως αλλαγή, κι αυτός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα της στο 55ο λεπτό, όμως ο Μιχάλης Παυλής ήταν για λίγο οφσάιντ και το γκολ του ακυρώθηκε.

Δεκάλεπτο φωτιά

Στο 67ο λεπτό η ΑΕΚ άλλαξε ωραία τη μπάλα στο κέντρο με τον Γροντή να τη δίνει στον Παυλή, ο οποίος έκανε ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λαγού να χάσει μία σπουδαία ευκαιρία, με νέο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Κούγκλιν της Ρέξαμ όμως την έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 72' ο Καλογέρης με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή κι έκανε ένα σουτ, με τον τερματοφύλακα της Ρέξαμ και πάλι να λέει "όχι". Καμία σχέση η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου με αυτή του πρώτου.

Γκολάρα!

Η ΑΕΚ έκανε δυο τα τέρματα της στο 82ο λεπτό, με ένα Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο γκολ του Γροντή. Ο νεαρός άσος, που δείχνει πως θα γίνει παίκτης με τουλάχιστον αξιοπρεπή καριέρα, πήρε τη μπάλα από τα αριστερά έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με κρεμαστό σουτ νίκησε τον Κούγκλιν.

Δοκάρι και...

Ο Νικολιάς παραλίγο να κάνει το 3-1 για την ΑΕΚ στο 86ο λεπτό, όμως το πλασέ του, από τα δεξιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας. Θα μπορούσε να μπει πιο μέσα πάντως, αλλά είναι και θέμα απειρίας.

Γκολ

Ότι δεν έκανε ο Νικολίας το πέτυχε ο Καλογέρης στο 88'. Ο Γροντής έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στρώθηκε στον νεαρό άσο, που έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ξεχώρισαν

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γροντής έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Δεν ήταν μόνο το γκολ, αφού πέρασε πολλές μπαλιές και όλο το ματς περνούσε από τα πόδια του. Καλός ήταν και ο Γκερέιρο με τον Λαγό, όπως και ο Σταματής στο πρώτο ημίχρονο. Τέλος να πούμε πως ο Παυλής ήταν εξαιρετικός, όμως υστερεί σε φυσική κατάσταση.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Racecourse Ground

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (Μοσχονάς 68'), Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Γιάγκο (Γροντής 25'), Ματεντζίδης (Αγκιριμπά 80'), Λαγός, Γκερέιρο (Νικολιάς 76'), Ρίκκα, Φούντας (Καλογέρης 63'), Κουρελλάς (Παπαδημητρίου 46'), Σταματής (Παυλής 46').

Σκόρερ: Ράστος (1'-σουτ) --- Παπαδημητρίου (49'-κεφαλιά), Γροντής (82'-σουτ), Καλογέρης (88'-σουτ)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ