GAME NIGHT

Ρέτσος στην Game Night: "Ήμασταν τόσο καλοί σήμερα που νομίζω βάλαμε και λίγα, όνειρο ο τελικός στην Αθήνα"

Ο Ρέτσος στην Game Night
Ο Ρέτσος στην Game Night

Ο Παναγιώτης Ρέτσος λίγα λεπτά μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε αποκλειστικά στην Game Night και τόνισε πως θα τα έδινε όλα για να παίξει σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ανεπανάληπτη πρόκριση στους "8" του Conference League και ο Παναγιώτης Ρέτσος λίγα λεπτά μετά μίλησε αποκλειστικά στην Game Night και τον Κώστα Αυγουστάκη και μεταξύ άλλων σημείωσε πως θα τα έδινε όλα για να παίξει σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Επίσης αναφέρθηκε στην ποιότητα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της αναμέτρησης και την πίστη που είχαν όλοι πως θα έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος στη Game Night:

Για τις πρώτες αντιδράσεις μετά το ματς:

"Ήταν μια μαγική βραδιά για όλους μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν το έχουμε, όχι τη νίκη, ούτε καν την πρόκριση ενάντια σε μία ομάδα που πριν μια εβδομάδα παίξαμε και χάσαμε 4-1.

Ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδό μας, σήμερα όμως δείξαμε ανωτερότητα και μεγάλη προσωπικότητα ως σύνολο. Είμαι χαρούμενος που ανατρέψαμε ένα τέτοιο εις βάρος μας αποτέλεσμα, είναι φανταστικό, δεν έχω τι να πω".

Τι σας είπε ο Μεντιλίμπαρ πριν το παιχνίδι και τι σας είπε μετά:

"Είναι τα γενέθλιά του και ήταν ένα φανταστικό δώρο αυτό που του κάναμε. Πριν από τον αγώνα το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να το πιστέψουμε εμείς οι παίκτες ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ. Αυτό το δείξαμε από την πρώτη στιγμή. Πιέζαμε, είχαμε την κατοχή, οι μονομαχίες μας, τα πάντα ήταν προς τη μεριά μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να δείχνουμε ένα τέτοιο πρόσωπο ως ομάδα και ο καθένας ατομικά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο".

Με το που τελείωσε το ημίχρονο ήμασταν 100% σίγουροι ότι θα πάρουμε το ματς και την πρόκριση. Είχαμε πολλή αυτοπεποίθηση. Μας είπε να μείνουμε ήρεμοι, να μην δεχθούμε γκολ από λάθος, το οποίο δυστυχώς δεχθήκαμε με ένα πέναλτι που μας έφερε πίσω. Αλλά ήμασταν τόσο καλοί σήμερα που νομίζω και λίγα βάλαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, φανταστική ροή στο παιχνίδι μας, πολλή ποιότητα μπροστά. Μας είπε να έχουμε το κεφάλι μας καθαρό"

Πώς διαχειρίστηκαν τα αρνητικά αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας:

"Εννοείται ότι δεν ήταν ευχάριστα αποτελέσματα για εμάς, αλλά είναι και αγώνες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε από τη στιγμή που βρίσκονται στο παρελθόν. Μπορούμε να ελέγξουμε μόνο το παρόν και το μέλλον. Αυτή τη στιγμή πήραμε την πρόκριση. Οπότε αυτά τα αποτελέσματα δεν πρέπει να μας στενοχωρούν και να γυρνάμε πίσω, πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά. Τώρα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι, γιατί έχουμε μια συνέχεια και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Δεν παρατάμε τίποτα και πάντα με προσπάθεια και ομαδικότητα και μαζί με τον προπονητή που δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο βδομάδα με τη βδομάδα.

Για το εάν θα έδινε ένα δάχτυλό του για να είναι στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου ως βασικός με τον Ολυμπιακό:

"Είναι όνειρο να παίξουμε ένα τελικό Ευρώπης στην Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα, όπως πάντοτε. Με τα καλά μου, με τα κακά μου, τους αρέσει να με σχολιάζουν από ότι ξέρετε, αλλά εγώ είμαι πάντα εδώ για την ομάδα, για να βοηθάω. Από εκεί και πέρα η πορεία μου το δείχνει, φέτος έχω παίξει πάρα πολλούς αγώνες, η πορεία μου το δείχνει. Εκτός από ένα μικροπορβληματάκι που είχα, όλα τα υπόλοιπα δεν μας σταματάνε από το να συνεχίζουμε και να βοηθάμε την ομάδα"

Για το πιο αντίπαλο επιθυμεί στα προημιτελικά:

"Κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά θα ήταν ένας ιδιαίτερος τελικός να βρεθούμε με τον ΠΑΟΚ".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ