ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: Περνάει ιατρικά τη Δευτέρα (24/01) στη Βερόνα

Ο Πάνος Ρέτσος με την Εθνική
Ο Πάνος Ρέτσος με την Εθνική INTIME SPORTS

Ο Πάνος Ρέτσος αναμένεται στη Βερόνα τη Δευτέρα (24/01) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με την ιταλική ομάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Πάνου Ρέτσου στη Βερόνα. Ο 23χρονος διεθνής στόπερ αναμένεται τη Δευτέρα (24/01) στην ομώνυμη πόλη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο, όπως αποκάλυψε το SPORT24, θα έχει διάρκεια 3,5 ετών.

Ο Ρέτσος αγωνίστηκε το Σάββατο (22/01) για τελευταία φορά με τη Λεβερκούζεν, περνώντας ως αλλαγή στο 82' του αγώνα με την Άουγκσμπουργκ. Υπενθυμίζεται ότι η γερμανική ομάδα, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Βερόνα, θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε οχτώ συμμετοχές με τη Λεβερκούζεν, ενώ συνολικά φόρεσε τη φανέλα της σε 43 αγώνες, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ. Η Βερόνα θα είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του, ύστερα από τον Ολυμπιακό, τη Λεβερκούζεν και τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σεντ Ετιέν, στις οποίες αγωνίστηκε ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ