ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Με τέτοια σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά"

Ρέτσος: "Με τέτοια σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά"

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV στην σοβαρότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα (5-2).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα και πήρε το εισιτήριο για τα playoffs των 16 του Conference League. Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος πήρε την κεφαλιά που οδήγησε στο αυτογκόλ των Σέρβων για το 4-0, αναφέρθηκε στην σοβαρότητα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Ρέτσου:

Για το αυτογκόλ της Τόπολα μετά την κεφαλιά του: "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό κοιτάμε. Είχαμε ατυχία στο γκολ που μέτρησε αυτογκόλ. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και ότι είμαστε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο".

Για τον νέο προπονητή: "Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε τακτικά κομμάτια. Εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί στο προηγούμενου με την Μπάτσκα ενώ μπορούσαμε να έχουμε νικήσει πήραμε έναν βαθμό. Με τέτοια σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

Για τη συνέχεια: "Το πλάνο είναι να είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους. Θα μας άρεσε να είμαστε στο Europa, αλλά το Conference είναι Ευρώπη με καλές ομάδες. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και τη Δευτέρα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ