ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: Δανεικός στη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς 6,5 εκατ. ευρώ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος με τη φανέλα της Μπάγερν Λεβερκούζεν
Ο Παναγιώτης Ρέτσος με τη φανέλα της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεντ Ετιέν ως δανεικός από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με τους Γάλλους να μπορούν να τον αγοράσουν το επόμενο καλοκαίρι δίνοντας 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Σεντ Ετιέν για το δανεισμό του Παναγιώτη Ρέτσου στο σύλλογο της Γαλλίας. Ο 22χρονος στόπερ μάλιστα αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στη Γαλλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "πράσινους" οι οποίοι το επόμενο καλοκαίρι μπορούν να τον κάνουν δικό τους έναντι 6,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα στη συμφωνία των δύο πλευρών και σε περίπτωση που η Σεντ Ετιέν προχωρήσει στην απόκτηση του Ρέτσου προβλέπεται οι Γερμανοί να κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Ο Ρέτσος αναμένεται στη Γαλλία όπως είπαμε τις επόμενες ώρες καθώς θα περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (5/10) το πρωί και εν συνεχεία θα υπογράψει στους "πράσινους" και θα ανακοινωθεί.

ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ

Όπως είναι λογικό η ολοκλήρωση της μεταγραφής του τη Δευτέρα (5/10) σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να βρίσκεται τη Δευτέρα το μεσημέρι στο πρώτο προσκλητήριο της Εθνικής Ελπίδων για τα ματς με Λιθουανία και Κροατία και θα ενσωματωθεί στην αποστολή τις επόμενες μέρες.


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ