ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ρεσιτάλ από Μέσι - Σουάρες στην πεντάρα της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ορλάντο Σίτι

Οι Μέσι, Σουάρες και Γκόμες πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ Μαϊάμι σε ματς του MLS κόντρα στην Ορλάντο Σίτι | 2 Μαρτίου 2024
Οι Μέσι, Σουάρες και Γκόμες πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ Μαϊάμι σε ματς του MLS κόντρα στην Ορλάντο Σίτι | 2 Μαρτίου 2024 AP

Η Ίντερ Μαϊάμι ήταν χάρμα ειδέσθαι απέναντι στην Ορλάντο Σίτι και τη συνέτριψε με 5-0 έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες που σκόραραν αμφότεροι δύο γκολ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μετέτρεψε την Ίντερ Μαϊάμι σε ομάδα επιλέκτων της... Μπαρτσελόνα γεμίζοντας το ρόστερ με την τετράδα-φωτιά των Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς και Άλμπα, και εκείνοι δείχνουν από νωρίς ότι θα κάνουν τα πάντα για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του MLS.

Η τελευταία απτή απόδειξη των άγριων διαθέσεών τους δόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (03/03) με την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο να υποδέχεται την Ορλάντο Σίτι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του MLS και να πετυχαίνει μία άνετη νίκη με 5-0.

Οι Μέσι, Σουάρες και Άλμπα πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ Μαϊάμι σε ματς του MLS κόντρα στην Ορλάντο Σίτι | 2 Μαρτίου 2024
Οι Μέσι, Σουάρες και Άλμπα πανηγυρίζουν γκολ της Ίντερ Μαϊάμι σε ματς του MLS κόντρα στην Ορλάντο Σίτι | 2 Μαρτίου 2024 @2024 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Εκείνοι μάλιστα που ήταν τα πρώτα βιολιά στην αναμέτρηση ήταν το δίδυμο Μέσι - Σουάρες που έκανε πράματα και θάματα στο χορτάρι, θυμίζοντας την εποχή που μεσουρανούσαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

Ο Ουρουγουανός σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στα πρώτα 11 λεπτά, που ήταν και τα πρώτα του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, με τον Τέιλορ να γράφει το 3-0 και τον Pulga να παίρνει κατόπιν στη σκυτάλη.


Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος και συγκεκρμένα μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να γράφει το 4-0 με σεμιναριακό πλασέ στο 57ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με κεφαλιά στο 61ο λεπτό.


"Είμαστε καλά, το απολαμβάνουμε και διαρκών μεγαλώνουμε. Ήταν ένα σημαντικό ματς που το θέλαμε για να μπούμε σε ένα μονοπάτι προόδου και το αποτέλεσμα αυτό μάς κάνει πολύ δυνατούς για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν", δήλωσε on camera ο Μέσι μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ MLS ΗΠΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ