ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρεπόρτερ του Sky Sport: "Ο Ραμπιό στην Μπαρτσελόνα με 10.000.000 ευρώ το χρόνο"

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο γνωστός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του στα social media έγραψε ότι ο Ραμπιό ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει στην Καταλονία το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο που συνεργάζεται με το Sky Sport και τον Guardian με post στο Twitter υποστηρίζει ότι ο Ραμπιό έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Καταλονίας ως ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρομάνο σημειώνει επίσης πως ο Γάλλος χαφ στη νέα του ομάδα θα λαμβάνει 10.000.000 ευρώ ανά έτος, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστή τη διάρκεια του συμβολαίου που φέρεται να έχει συμφωνήσει ο 23χρονος με το κλαμπ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αξίζει να σημειωθεί πως γαλλικά δημοσιεύματα ήθελαν τη μητέρα και μάνατζερ του Ραμπιό, Βερονίκ να βρίσκεται εδώ και μέρες στην Βαρκελώνη για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ποδοσφαιρικού μέλλοντος το ταλαντούχου γιου της.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ