ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς - Σέλτικ 3-3: Ισόπαλο το Old Firm με τους μπλε να ισοφαρίζουν στο 90+3'

Οι παίκτες της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν στο ματς με τη Σέλτικ
Οι παίκτες της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν στο ματς με τη Σέλτικ PRINT SCREEN

Το Old Firm ανάμεσα στην Ρέιντζερς και τη Σέλτικ έληξε 3-3 με την ισοπαλία να κάνει στους μπλε που έμειναν έναν πίσω από τους φιλοξενούμενους στη μάχη του τίτλου αλλά έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Ισόπαλο 3-3 έληξε το Old Firm ανάμεσα στην Ρέιντζερς και τη Σέλτικ την Κυριακή το μεσημέρι σε ένα όμορφο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 0-2 και 2-3 αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε στο 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ που κράτησε τους "μπλε" ζωντανούς στη μάχη του τίτλου.

Και αυτό γιατί η Σέλτικ ναι μεν βρίσκεται ένα πόντο μπροστά από τους μπλε αλλά η Ρέιντζερς έχει ένα παιχνίδι λιγότερο το οποίο αν κερδίσει θα προσπεράσει τη Σέλτικ.

Το ματς άνοιξε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι σκόραραν μόλις στα 21'' της αναμέτρησης με τον Μαέντα μετά από κόντρα. Ο Ταβερνιέρ προσπάθησε να διώξει τη μπάλα με τον Μαέντα να βάζει την κόντρα και να την στέλνει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και δεύτερο γκολ όταν στο 34' κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην περιοχή και τη χρήση του VAR. Ο Ρίλεϊ ευστόχησε και έκανε το 0-2 της Σέλτικ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν αρχικά το σκορ στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερνιέρ και να ισοφαρίσουν στο 86' με τον Σίμα.

Ένα λεπτό αργότερα όμως η Σέλτικ πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Ιντάχ για να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματόντο σε 3-3 με σουτ εκτός περιοχής.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ