ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2: Οι "Κέλτες" πήραν τον βαθμό στο 88' έπειτα από ενέργεια του Γιακουμάκη και γκολ του Φουρουχάσι

Ο Φουρουχάσι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε
Ο Φουρουχάσι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε @ 2022 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Η Σέλτικ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Άιμπροξ χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Φουρουχάσι στο 88ο λεπτό, έπειτα από ενέργεια του Γιακουμάκη. Οι "Κέλτες" διατηρήθηκαν στο +9 από την κορυφή.

Ρέιντζερς και Σέλτικ αναμετρήθηκαν στο Άιμπροξ για την 20η αγωνιστική της Scottish Premiership, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου προηγήθηκε στο πέμπτο λεπτό με τον Μαέντα, το οποίο κράτησε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και έφεραν τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών. Ο Κεντ έφερε το ματς στα ίσια στο 47' έπειτα από ασίστ του Σάκαλα και στο 53' ο Ταβερνιέ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έριξε στο ματς τον Γιώργο Γιακουμάκη και από δική του ενέργεια ξεκίνησε το 2-2. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου της Ρέιντζερς και ο Φουρουχάσι με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Σέλτικ παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά στους εννιά βαθμούς και κόβοντας τα φτερά των Κελτών.

Η βαθμολογία του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ