ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς - Πάρτικ Θισλ 3-2: Οι Τζερς άφησαν τον αντίπαλο να βάλει γκολ επειδή δεν τήρησαν το fair play αλλά προκρίθηκαν

Ρέιντζερς - Πάρτικ Θισλ 3-2: Οι Τζερς άφησαν τον αντίπαλο να βάλει γκολ επειδή δεν τήρησαν το fair play αλλά προκρίθηκαν
TWITTER

Ο Μαλίκ Τίλιμαν παραλίγο να τινάξει το Ρέιντζερς - Πάρτικ Θισλ στον αέρα, αφού δεν τήρησε το fair play και σκόραρε για την ομάδα του. Εν τέλει, η Ρέιντζερς δέχθηκε γκολ επίτηδες, που δεν της κόστισε την πρόκριση από το Κύπελλο Σκωτίας.

Η Ρέιντζερς επικράτησε με 3-2 της Πάρτικ Θισλ στη Γλασκόβη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά για να συμβεί αυτό, προκάλεσε μήνη εξαιτίας μιας φάσης, όπου δεν τήρησε το fair play.

Ο αγώνας ήταν στο 1-1, με τον Κέβιν Χολτ να ανοίγει το σκορ με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και τον Αντόνιο Τσόλακ να ισοφαρίζει για τους κατόχους του τροπαίου.

Στο 71ο λεπτό, ο Μαλίκ Τίλιμαν έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε, με τους παίκτες της Ρέιντζερς να βγάζουν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Όταν ο Τίλιμαν σηκώθηκε, οι παίκτες της Πάρτικ Θισλ εκτέλεσαν το πλάγιο κι ετοιμάστηκαν να κάνουν βολέ για να δώσουν την μπάλα στους γηπεδούχους.

Ο Τίλιμαν δεν κατάλαβε τι συνέβη, έκλεψε την μπάλα κι έφυγε στο τετ α τετ. Απέφυγε τον τερματοφύλακα και παρότι αμυνόμενοι έτρεξαν να τον κόψουν, κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι δεν τον άφησαν να πανηγυρίσει, έπεσαν πάνω του και άρχισαν να φωνάζουν για τη μη τήρηση του fair play.

Οι παίκτες της Ρέιντζερς έτρεξαν για να προστατεύσουν τον συμπαίκτη τους και να ηρεμήσουν τους αντιπάλους τους. Εν τέλει, αποφασίστηκε να δεχθούν γκολ επίτηδες και να συνεχιστεί στα ίσια το παιχνίδι. Όπερ και εγένετο, με τον Σκοτ Τίφονι να παίρνει την μπάλα απ' τη σέντρα, να τρέχει προς την αντίπαλη εστία χωρίς εμπόδιο και να σκοράρει στο 73' για το 2-2.

Τα πνεύματα ηρέμησαν και τελικά η Ρέιντζερς βρήκε με πιο... ηθικό τρόπο το γκολ της πρόκρισης, στο 86' με τον Τζέιμς Σαντς.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ