ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέιντζερς - Ολυμπιακός: Τα highlights της επιβλητικής νίκης των Πειραιωτών στο "Άιμπροξ"

Οι παίκτες του  Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Ρέιντζερς σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Άιμπροξ | 26 Ιουλίου 2023
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Ρέιντζερς σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Άιμπροξ | 26 Ιουλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Ρέιντζερς σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του πρώτου αγώνα του στα προκριματικά του Europa League στις 10 Αυγούστου. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης στο "Άιμπροξ".

Απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου, ο Ολυμπιακός έδειξε πως διαθέτει δυναμική το βράδυ της Τετάρτης (26/07) αφού υπέταξε με 3-1 την περυσινή δευτεραθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς, στην καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή του από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες με γκολ στο 44ο λεπτό ενώ στο δεύτερο μέρος πήρε τη σκυτάλη ο Ζοάο Καρβάλιο, πετυχαίνοντας το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 56ο και 70ο λεπτό αντίστοιχα.

Τα highlights της αναμέτρησης:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ