ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς: Ο Φιλίπ Κλεμάν ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της

Ο Φιλίπ Κλεμάν σε ματς της Ligue 1 μεταξύ της Μονακό και της Νις | 4 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Φιλίπ Κλεμάν σε ματς της Ligue 1 μεταξύ της Μονακό και της Νις | 4 Σεπτεμβρίου 2022 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Φιλίπ Κλεμάν θα αποτελέσει τον 19ο κατά σειρά προπονητή στην ιστορία της Ρέιντζερς, με την ομάδα της Γλασκώβης να κάνει γνωστό μέσω την Κυριακή (15/10) πως υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Μετά από την πατρίδα του, το Βέλγιο (Μπέβερεν, Γκενκ, Μπριζ) και την Γαλλία (Μονακό), ο Φιλίπ Κλερμάν είναι πλέον έτοιμος να εργαστεί σε τρίτη διαφορετική χώρα ως προπονητής, την Σκωτία.

Συγκεκριμένα για λογαριασμό της Ρέιντζερς, με τους διαμαρτυρόμενους της Γλασκώβης να έρχονται σε συμφωνία μαζί του για τα επόμενα 3,5 χρόνια και να ανακοινώνουν την Κυριακή (15/10) την πρόσληψή του.

"Είναι τιμή για μένα που προσλήφθηκα από την Ρέιντζερς για τη θέση του πρώτου προπονητή και θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους παίκτες τις ερχόμενες ημέρες και να συναντήσω τους οπαδούς μας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν το ερχόμενο Σάββατο όπου θα προσπαθήσουμε μαζί να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη και νικήτρια Ρέιντζερς", τόνισε ο Κλερμάν, ο οποίος έχει κατακτήσει τρία διαδοχικά πρωταθλήματα Βελγίου από το 2019 ως το 2021, ένα με την Γκενκ και δύο στη συνέχεια με την Μπριζ.

Σημειώνεται πως η περασμένη σεζόν βρήκε τον Κλερμάν να εργάζεται στην Μονακό, με την παρουσία του στο "Λουί Ντε" να κρίνεται άκρως επιτυχημένη αν αναλογιστεί κάποιος ότι στην πρώτη του σεζόν οδήγησε τους Μονεγάσκους στην πρώτη τριάδα.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ