ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς: Νοσηλεύεται με καρκίνο ο θρυλικός Άντι Γκόραμ

Ρέιντζερς: Νοσηλεύεται με καρκίνο ο θρυλικός Άντι Γκόραμ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ VIDEO 55 ΣΤΟ YOUTUBE

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρέιντζερς και της εθνικής Σκωτίας, Άντι Γκόραμ, νοσηλεύεται με καρκίνο σε νοσοκομείο της Γλασκώβης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση των τζερς.

Μετά από αμέτρητους αγώνες που έδωσε και κέρδισε εντός γηπέδων ο Άντι Γκόραμ καλείται τώρα να δώσει έναν ακόμα, πολύ σπουδαιότερο, και να κάνει αυτό που έκανε συνήθως κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του: να κερδίζει.

Όπως ανακοίνωσε η Ρέιντζερς, ο 58χρονος πλέον Γκόραμ, που μέτρησε πάνω από 600 παρουσίες με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γλασκώβης έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο.

"Αξιωματούχοι της ομάδας είναι σε τακτική επαφή με τον Άντι και την οικογένειά του", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των τζερς, για έναν παίκτη ο οποίος στο διάστημα της παρουσίας του στο Άιμπροξ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τους διαμαρτυρόμενους.

Σημειώνεται πως ο Γκόραμ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Χιμπέρνιαν, Μάδεργουελ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νοτς Κάουντι, Χάμιλτον, Κόβεντρι, Κουίν οφ δε Σάουθ και Έλγκιν ενώ σε διεθνές επίπεδο φόρεσε 43 φορές τη φανέλα της Σκωτίας και πήρε μέρος σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και μία τελική φάση Euro.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ