ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς, μεταγραφές: Ενίσχυση πριν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό με Τζεϊντί Γκασάμα

Print Screen

Η Ρέιντζερς προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Τζεϊντί Γκασάμα από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Η Ρέιντζερς ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League (22/7), με τον σύλλογο από τη Σκωτία να προχωρά σε μία σημαντική μεταγραφή.

Ο λόγος για τον 21χρονο αριστερό εξτρέμ, Τζεϊντί Γκασάμα, ο οποίος προπονούνταν ήδη το τελευταίο διάστημα με το σύνολο του Ράσελ Μάρτιν, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης ανακοινώθηκε εν συνεχεία από τη νέα του ομάδα, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σχετικά με τα φετινά του νούμερα, ο Γκασάμα, ο οποίος είναι επίσης ικανός να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κατέγραψε συνολικά οκτώ γκολ, αγωνιζόμενος για τον σύλλογο της Championship.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο παίκτης έχει θητεύσει στις ακαδημίες της τρέχουσας πρωταθλήτριας Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ