ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρέιντζερς: Έβαλε στο κάδρο της τον Κουρμπέλη ως υποψήφιο διάδοχο του Τζακ

Ρέιντζερς: Έβαλε στο κάδρο της τον Κουρμπέλη ως υποψήφιο διάδοχο του Τζακ
INTIME

Το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη φιγουράρει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρέιντζερς, με ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρει πως οι "τζερς" θεωρούν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού ως μία αξιόπιστη λύση σε περίπτωση αποχώρησης του Ράιαν Τζακ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει ως βασική προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκο και μετά από το καλοκαίρι, ωστόσο το γεγονός πως σε τέσσερις μήνες από τώρα ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιό του με τους πράσινους, τον έχουν κάνει θελκτική περίπτωση για αρκετές ομάδες.

Τρανή απόδειξη άλλωστε το γεγονός πως το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" άνθρωποι τόσο από την Σέλτικ όσο και από την Ρέιντζερς για να τον παρακολουθήσουν διά ζώσης, με τους μπλε της Γλασκώβης να φέρονται μάλιστα να είναι ακόμα πιο "ζεστοί" για την περίπτωσή του σε σύγκριση με την αιώνια αντίπαλό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας "Footballfancast", η Ρέιντζερς θέλει να κρατήσει τον Ράιαν Τζακ αλλά στην περίπτωση που δεν καταφέρει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 30χρονο αμυντικό μέσο (λήγει το συμβόλαιό του τον ερχόμενο Ιούνιο), θα στραφεί στην περίπτωση του "Κούρμπε".

To εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο αθλητικός διευθυντής των καθολικών, Ρος Γουίλσον, αλλά και ο προπονητής, Μάικλ Μπιλ, έχουν θετική άποψη για τον Κουρμπέλη ως υποψήφιου διαδόχου τον Τζακ, με το ρεπορτάζ να τονίζει μάλιστα πως σε περίπτωση που κάνουν την κίνηση για τον διεθνή μέσο, δεν θα ξοδέψουν μία περιουσία στο μεταγραφικό παζάρι από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει στο φινάλε της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ