ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς - Αμπερντίν 1-3: Θρίαμβος στο "Άιμπροξ" για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League

Ρέιντζερς - Αμπερντίν 1-3: Θρίαμβος στο "Άιμπροξ" για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League
PRINT SCREEN

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conferecne League, Αμπερντίν, πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την 7η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership επικρατώντας με 3-1 της Ρέινζερς.

Η Αμπερντίν είναι μία επικίνδυνη αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League και το βράδυ του Σαββάτου (30/09) το απέδειξε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού ταξίδεψε στην Γλασκώβη για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια με την Ρέιντζερς και το φινάλε την βρήκε να πανηγυρίζει έναν θρίαμβο.

Ο Γκάρτενμαν άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Γκάρτενμαν και στο 68' έκανε δύο τα γκολ της με τον Μαγκράθ, με τους τζερς να μένουν με 10 παίκτες στο 71ο λεπτό λόγω αποβολής του Ράιτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά να βρίσκουν το κουράγιο να μειώσουν στο 75' με τον Σίμα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Κάπου εκεί όμως ολοκληρώθηκε η αντίδρασή της, με τον Μακένζι να βρίσκει και τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους και να υπογράφει το 3-1, οδηγώντας τους στην τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και στην 7η θέση.

  • Η σύνθεση της Αμπερντίν: Ρος, Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν (90+4' Μακντόναλντ), Μακένζι, Πόλβαρα (80' Χέιζ), Σάινι, Κλάρκσον (84' Μπάρον), Μακγκράθ, Μιόβσκι (79' Ντουκ)
TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ