ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Πόρτο δήλωσε τον Σεμέδο στη λίγκα, θα φοράει το 35

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Αρχικά ήταν η Record που ενημέρωσε για το γεγονός πως η Πόρτο δήλωσε τον Ρούμπεν Σεμέδο στην αρμόδια επιτροπή μεταγραφών και κατόπιν η πορτογαλική λίγκα εκείνη που επιβεβαίωσε με την επίσημη λίστα της πως ο 27χρονος στόπερ ανήκει πλέον στο δυναμικό των δράκων.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πρέπει να λογίζεται πλέον παίκτης της Πόρτο κι ας μην έχει δημοσιευτεί ακόμη η επίσημη ανακοίνωση.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις έως τώρα ενέργειες των δράκων, οι οποίοι φρόντισαν να δηλώσουν στην αρμόδια επιτροπή τον ποδοσφαιριστή πριν από τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (23:00 ελληνική).

Σε πρώτη φάση ήταν η Record που ενημέρωσε για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και κατόπιν η λίγκα που επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του παίκτη του Ολυμπιακού στους δράκους.

Σύμφωνα με τις δύο πηγές πληροφορόρησης, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δηλωθεί από το σύλλογο στη λίστα για το εγχώριο πρωτάθλημα, κάτι που υπήρχε περιθώριο να γίνει μέχρι την Τετάρτη, όταν ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στη χώρα.

"Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει δηλωθεί ήδη ως παίκτης της Πόρτο στην πορτογαλική λίγκα. Ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός έρχεται στην ομάδα ως δανεικός από τους Έλληνες του Ολυμπιακού. Ο Σεμέδο, 27, θα φοράει το νούμερο 35 στους 'δράκους', σε μία συμφωνία που έκλεισε με δανεισμό και επιλογή αγοράς. Ο παίκτης που γαλουχήθηκε στη Σπόρτινγκ έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Πόρτο για να υπογράψει με τους γαλαζόλευκους", ανέφερε το δημοσίευμα.

Προτού έρθει η σχετική ανάρτηση της διοργανώτριας αρχής για να δώσει επίσημο τόνο στο ρεπορτάζ.

Η Πόρτο δήλωσε τον Σεμέδο στη λίγκα, θα φοράει το 35
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ