ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέαμπτσουκ: "Είμαι 100% ευτυχισμένος που έβαλα το πρώτο μου γκολ σε ένα γεμάτο γήπεδο"

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ δήλωσε ευτυχισμένος για το γεγονός πως χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στην Αντβέρπ με το γκολ του λίγο πριν το φινάλε, κάνοντας ειδική αναφορά στη δυναμική παρουσία του κόσμου των ερυθρολεύκων στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε με το γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στο 87' με το οποίο έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της Αντβέρπ και ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου του Europa League και όπως ήταν λογικό ο Μολδαβός αριστερός μπακ τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε της συγκλονιστικής αναμέτρησης.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα στην Ευρώπης από τη στιγμή μάλιστα που μπήκε σε ένα γεμάτο Γεώργιος Καραϊσκάκης ενώ έστειλε μήνυμα πως έχει ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσει στο παιχνίδι του στη συνέχεια.

"Είμαι 100% ευτυχισμένος σήμερα γιατί όχι μόνο πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά γιατί το έβαλα σε ένα γήπεδο γεμάτο με τους φιλάθλους μας οι οποίοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδό μας.

Το γκολ μου βοήθησε να πάρουμε τη νίκη, ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ και νομίζω πως όλα αυτά δικαιολογούν την πολύ μεγάλη ευτυχία", τόνισε αρχικά ο Ρέαμπτσουκ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, για να προσθέσει για τη φάση του γκολ:

"Ήξερα πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα έπρεπε να βοηθήσω και στην επίθεση και έτσι βρέθηκα με τον Μάριο μπροστά στο κατέβασμα της μπάλας. Ο Μάριος δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όμως εγώ γύρισα και είχα την τύχη να την βρω και να την στείλω στα δίχτυα. Νομίζω πως όλα αυτά δικαιολογούν την ευτυχία μου".

Όσον αφορά δε στην απόδοσή του συνολικά και το αν αισθάνεται πως έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, είπε:

"Είμαι 23 ετών και έτσι πιστεύω πως υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Για αυτό δουλεύω καθημερινά και θέλω να γίνομαι συνεχώς όλο και καλύτερος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ