ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέαμπτσουκ: "Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός"

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα προκριματικά του Champions League με τον Ολυμπιακό
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα προκριματικά του Champions League με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μολδαβός ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, για την οποία θεωρεί ότι έκανε σωστή επιλογή.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα "zerozero.pt", στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό αντί για την Πόρτο, αλλά και την εμπειρία του στην Ελλάδα.

Ο Μολδαβός ακραίος αμυντικός αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του, καθώς ένα χρόνο μετά από τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, θεωρεί ότι έκανε σωστή επιλογή την περσινή σεζόν.

Για την επιλογή του να επιλέξει τον Ολυμπιακό αντί για την Πόρτο: "Η Πόρτο είχε δικαίωμα προτίμησης, είχα την επιλογή να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να πάω στην Πόρτο αλλά το καλοκαίρι. Το ανέλυσα καλά, με τους εκπροσώπους, την οικογένεια και τη δική μου αίσθηση. Και ένιωσα ότι οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό ήθελαν να ποντάρουν περισσότερο πάνω μου. Ένιωσα αυτή την αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι ήταν η σωστή επιλογή".

Για το αν ήταν εύκολη απόφαση: "Φυσικά δεν είναι εύκολη απόφαση. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ με την καρδιά. Θα ήταν πιο εύκολο να μείνω στο Πόρτο, κοντά στο σπίτι. Όμως το ποδόσφαιρο περνάει γρήγορα, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο την άνεση και πρέπει να σκεφτόμαστε επαγγελματικά. Ένιωσα ότι θα ήταν περισσότερο ένα στοίχημα εδώ και πήρα την απόφαση που έπρεπε να πάρω".

Για το μέλλον του: "Είμαι σε ένα κλαμπ όπου έχω όλες τις συνθήκες για να είμαι καλά και χαρούμενος. Απέχω πολύ από το να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι στο μέγιστο σημείο που θέλω να είμαι, αλλά δεν χτυπάω το κεφάλι μου με αυτό που θα μπορούσε να είναι. Σκέφτομαι να παίξω και να είμαι καλά στην υγεία μου".

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: ίναι ένα πολύ θετικό ισοζύγιο. Κατάφερα να κάνω το ντεμπούτο μου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήμουν πρωταθλητής και πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Φέτος τα πάμε καλά στο Πρωτάθλημα και φτάσαμε στα play-offs του Europa League. Νομίζω ότι είμαστε εντός των στόχων που έχουμε θέσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ