ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέαμπτσιουκ: "Απορώ πώς δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στο μαρκάρισμα πάνω μου"

Ο Ρέαμπτσιουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άιντραχτ
Ο Ρέαμπτσιουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άιντραχτ INTIME

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σχολίασε το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Μπάρκοκ εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα.

Ο Ρέαμπτσιουκ δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στο 29' της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ από τον Μπάρκοκ ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως σε εκείνο το σημείο δεν λειτουργούσε το VAR.

Ο Μολδαβός μπακ στις δηλώσεις του στην COSMOTE εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα. Επιπλέον αναφέρθηκε σε ένα άδικο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέαμπτσιουκ:

Για τη φάση με το χτύπημα: "Καταρχήν είμαι απογοητευμένος από την ήττα. Απογοητευμένος γιατί ήταν ένα χτύπημα με απαράδεκτο τρόπο, απορώ πως δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα. Δεν υπήρχε έλεγχος στο VAR για το δεύτερο γκολ. Τα λάθη σε αυτά το επίπεδο πληρώνονται ακριβά".

Για το αν είναι άδικο αποτέλεσμα: "Ναι πραγματικά ήταν άδικο το αποτέλεσμα, είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν οι καλύτεροι, χάσαμε το έλεγχο στα τελευταία λεπτά, το πληρώσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το -4 από την πρώτη θέση: "Είμαστε στο -4, θα διεκδικήσουμε έξι πόντους. Όλα είναι πιθανά, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και βλέπουμε τι θα γίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ