ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Το πρωτοσέλιδο της "Marca" για το "9" που περιμένει τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο Χοσελού επέστρεψε στη Ρεάλ, ανακοινώθηκε, πήρε το νούμερο "14" και η "Marca" στο πρωτοσέλιδο της βάζει "φωτιά" καθώς τονίζει πως η φανέλα με το νούμερο "9" περιμένει τον Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τρίτη (20/6) την απόκτηση του Χοσελού ως δανεικό από την Εσπανιόλ για την κορυφή της επίθεσης με τον διεθνή Ισπανό επιθετικό να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο "14" στην πλάτη και όχι το "9" που έμεινε ελεύθερο μετά την αποχώρηση του Μπενζεμά.

Και το πρωτοσέλιδο της "Marca" την επόμενη της ανακοίνωσης του Χοσελού βάζει "φωτιά" καθώς σημειώνει πως η φανέλα με το νούμερο "9" έμεινε κενή καθώς περιμένει τον Εμπαπέ.

Το πρωτοσέλιδο της Marca
Το πρωτοσέλιδο της Marca PRINT SCREEN

Στο πρωτοσέλιδο της "Marca" υπάρχει η πίσω όψη της φανέλας της Ρεάλ με το εννιά στην πλάτη και τον τίτλο: "Αυτή η εμφάνιση περιμένει τον Εμπαπέ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ