ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Το νέο Μπερναμπέου θα μεταμορφώνεται ανάλογα με το γεγονός που θα φιλοξενεί

Ρεάλ: Το νέο Μπερναμπέου θα μεταμορφώνεται ανάλογα με το γεγονός που θα φιλοξενεί
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ MARCA ΣΤΟ TWITTER

Τις δυνατότητες του νέου υπερσύγχρονου "Μπερναμπέου", που θα μπορεί να φιλοξενεί πολλά γεγονότα χάρη στο εντυπωσιακό ανασυρόμενο σύστημα του γκαζόν του, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω video η Marca.

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να καλωσορίσει τη νέα εποχή και αυτό θα το κάνει μέσω από το ανακαινισμενο της ποδοσφαιρικό σπίτι, με το νέο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" να είναι κοντά στο να προσφέρει μία εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία στους φίλους των μερένγκες αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Αυτό θα γίνει χάρη στη δυνατότητα που θα έχει να "μεταμορφώνεται" για να φιλοξενήσει παραπάνω από ένα γεγονότα, με την Marca να αποκαλύπτει τις δυνατότητές του μέσω ενός πεντάλεπτου video που έδωσε στη δημοσιότητα.

"Το εντυπωσιακό σύστημα συλλογής και συντήρησης του γρασιδιού, μεταμορφώνει το γήπεδο σε αρχιτεκτονικό κόσμημα.

Το γρασίδι μπορεί να κρυφτεί”σε ένα σύστημα δίσκων τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει την προστασία του αγωνιστικού χώρου που απολαμβάνουν οι παίκτες, για να εκτεθεί ένας τεχνητός χλοοτάπητας που μπορεί να φιλοξενήσει άλλα αθλήματα αλλά και εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ