ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρέαλ: Θέλει τον Εμπαπέ τσάμπα το 2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το βραβείο για το 201ο γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το βραβείο για το 201ο γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Σύμφωνα με την AS και την Marca, η Ρεάλ θα επιδιώξει το καλοκαίρι του 2024 να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά χωρίς να χρειαστεί να δώσει χρήματα στην Παρί.

Ο αποκλεισμός της Παρί από τη φάση των 16 του Champions League έχει φέρει αρκετή μουρμούρα στις τάξεις των Παριζιάνων. Μάλιστα, δεν άργησαν τα σενάρια για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν ο Γάλλος σταρ ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται το μέλλον του, με τον ίδιο να δηλώνει: Όχι, όχι, είμαι ήρεμος. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία για εμένα αυτή τη σεζόν είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Μετά βλέπουμε".

Δεν είναι άγνωστο πως η Ρεάλ έχει από κοντά τον Εμπαπέ. Έφτασε μία ανάσα από εκείνον το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μετά από ένα σίριαλ, ανακοινώθηκε η επέκτασή του συμβολαίου του με την Παρί έως το 2025. Ωστόσο, οι μερένγκες δεν έχουν αφήσει την περίπτωσή του.

Τα ισπανικά ΜΜΕ και κυρίως η AS και η Marca αναφέρουν πως η Ρεάλ θα κυνηγήσει την περίπτωσή του το καλοκαίρι του 2024. Ο λόγος είναι πως υπάρχει μία ρήτρα στο συμβόλαιο του Εμπαπέ, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος παρά το γεγονός ότι η σύμβασή του λήγει το 2025.

Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Έρλινγκ Χάλαντ, ωστόσο οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν προκρίνει τον Γάλλο σούπερ σταρ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ