ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Θέλει 50 εκατ. ευρώ για τον Ίσκο

Real Madrid's Isco celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP Photo/Manu Fernandez

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η Ρεάλ έχει βγάλει προς πώληση τον Ίσκο και ζητάει 50.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν καταστρώνουν οι διοικούντες τη Ρεάλ με τον Ζινεντίν Ζιντάν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποχωρήσεις, αφού ο Γάλλος τεχνικός θέλει να προχωρήσει σε “φρεσκάρισμα” του ρόστερ.

Πέρα από τον Γκάρεθ Μπέιλ που βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας και ο Ίσκο δεν είναι στα βασικά πλάνα του “Ζιζού” για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo”, η Ρεάλ έχει βάλει ως τιμής πώλησης του Ισπανού τα 50.000.000 ευρώ, ενώ δείχνει διάθεση να πέρασει ως τα 40.000.000.

Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα, τότε ο Ζιντάν έχει ξεκαθαρίσει στον 28χρονο χαφ ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν και θα έρχεται κυρίως ως λύση απ’ τον πάγκο. Ο Ίσκο αγωνίζεται απ’ το 2013 στους “μερένγκες”, μετρώντας 51 γκολ και 54 ασίστ σε 307 συμμετοχές.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ