ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τέλος από τη Ρεάλ ο Νάτσο

Real Madrid's Nacho holds the Champions League trophy at the Cibeles square during a trophy parade in front of the City Hall in Madrid, Spain, Sunday, June 2, 2024. Real Madrid won against Borussia Dortmund 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Nacho holds the Champions League trophy at the Cibeles square during a trophy parade in front of the City Hall in Madrid, Spain, Sunday, June 2, 2024. Real Madrid won against Borussia Dortmund 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue) @2024 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην πρώτη ομάδα και 24 στο σύλλογο, ο Νάτσο αποτελεί παρελθόν από την Ρεάλ, με την ομάδα της Μαδρίτης να γνωστοποιεί το αντίο του λόγω της επιθυμίας του να ακολουθήσει μία διαφορετική διαδρομή στην καριέρα του.

Ένας από τος ποδοσφαιριστές που έχουν ταυτίσει πλήρως το όνομά τους με την χρυσή εποχή της σύγχρονης ιστορίας της Ρεάλ, όπου σήκωνε αγόγγυστα το ένα τρόπαιο του Champions League μετά από το άλλο, αποτελεί παρελθόν από εκείνη.

Ο λόγος για τον Νάτσο, με τον 34χρονο Ισπανό διεθνή στόπερ να αποφασίζει να αποχωρήσει έπειτα από 24 συνολικά χρόνια (άρχισε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου) εκ των οποίων τα 12 στην πρώτη ομάδα, και τους μερένγκες να κάνουν γνωστό το αντίο μεταξύ των δύο πλευρών μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσης.

"Από τότε που ο Νάτσο έφτασε στις ακαδημίες μας ως παιδί, ήταν πάντα παράδειγμα θάρρους για όλους και λαμβάνει όλη τη στοργή, την αναγνώριση και τον θαυμασμό της Ρεάλ. Η Ρεάλ είναι και θα είναι για πάντα το σπίτι του", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, για τον παίκτη που κατέκτησε 26 τρόπαια με την Ρεάλ, με τον Νάτσο να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Λέω αντίο στο σύλλογο της ζωής μου, στην Ρεάλ. Έφτασα εδώ σε ηλικία 10 ετών και έπλασα τον εαυτό μου ως άτομο και ως παίκτης. Έμαθα να νικώ και να χάνω, να παλεύω και να υποφέρω, να διασκεδάζω, και να ζω πάντα με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Έμαθα ό,τι είμαι σήμερα. Σας λέω αντίο μετά από 24 χρόνια απόλυτης αφοσίωσης, πάθους και ενθουσιασμού. Θα ήθελα να με θυμάστε ως έναν νεαρό παίκτη που έδωσε τα πάντα για αυτό το σύλλογο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θα φωνάζω για κάθε τίτλο και κάθε γκολ αυτής της εκπληκτικής οικογένειας. Η Ρεάλ της καρδιάς μου, τα λέμε σύντομα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ