ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Τα βρήκε με την BMW για πολυετή χορηγία

Η απονομή του τροπαίου στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η απονομή του τροπαίου στη Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca" τα έχει βρει σε όλα με τη BMW για να αποτελέσει το δεύτερο κεντρικό χορηγό της ομάδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αποκτήσει τους Ρίντιγκερ και Τσουαμενί για την ενίσχυση του ρόστερ της αλλά στα πλάνα έχει μια ακόμη μεταγραφή, μεγαλύτερη... αλλά διαφορετική.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έπειτα από 19 χρόνια συνεργασίας με την Audi και συγκεκριμένα από το 2003 μέχρι σήμερα αποφάσισε να μην συνεχίσει μαζί της καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό σκέλος.

Δεν θα αργήσει, ωστόσο, να ανακοινώσει τον επόμενο δεύτερο κεντρικό χορηγό της ομάδας, καθώς όπως αναφέρει η Marca έχει ήδη δώσει τα χέρια με έναν άλλο κολοσσό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, την BMW.

Η BMW, μετά τη συνεργασία της με τη Μίλαν, αποφάσισε να κάνει την είσοδο της και στη La Liga και έχει φτάσει σε μία πολυετή συμφωνία με τους "μερένχες".

Το ακριβές ποσό που θα πληρώνει σε ετήσια βάση δεν έχει "διαρρεύσε"» ακόμη, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα πολλαπλασιάσει τα έσοδα της Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ