ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Προς πώληση ο Βαράν

Ο Ραφαέλ Βαράν
Ο Ραφαέλ Βαράν © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τη "MARCA", ο Ραφαέλ Βαράν δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, με τους διοικούντες το μαδριλένικο σύλλογο να τον βγάζουν στο... σφυρί το προσεχές καλοκαίρι.

Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ρεάλ και ειδικά στην άμυνα, αφού ο αρχηγός των "μερένγκες", Σέρχιο Ράμος πρόκειται να αποχωρήσει ως ελεύθερος, ενώ στον "αέρα" βρίσκεται και ο Ραφαέλ Βαράν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "MARCA", ο Γάλλος στόπερ δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα οι διοικούντες τη Ρεάλ να σκέφτονται σοβαρά να τον πουλήσουν προκειμένου να μην τον χάσουν τσάμπα το καλοκαίρι του 2022.

Ο Βαράν αποτελεί, μαζί με τον Ράμος, τους στυλοβάτες της άμυνας της Ρεάλ, έχοντας ηγετική παρουσία και τεράστια συμβολή στην κατάκτηση τεσσάρων Champions League. Ανήκει στους "μερένγκες" από το 2011, όταν κι αποκτήθηκε αντί 10.000.000 ευρώ από τη Λανς.

Στη δεκαετία που φοράει τη φανέλα των Μαδριλένων, μετράει 346 συμμετοχές με 17 γκολ και επτά ασίστ. Παράλληλα, είναι 70 φορές διεθνές με τη Γαλλία, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 27χρονος στόπερ αναζητά μία νέα πρόκληση για την καριέρα του και θεωρείται δεδομένο πως αρκετές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το πρωτοσέλιδο της MARCA με τον Ραφαέλ Βαράν
Το πρωτοσέλιδο της MARCA με τον Ραφαέλ Βαράν MARCA

Photo Credits: © 2021 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ