ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Οι πανηγυρισμοί των οπαδών έξω από το Μπερναμπέου που άφησαν το γήπεδο στο 0-1

Ρεάλ: Οι πανηγυρισμοί των οπαδών έξω από το Μπερναμπέου που άφησαν το γήπεδο στο 0-1

Αρκετοί οπαδοί της Ρεάλ έκαναν το λάθος να αφήσουν τις εξέδρες του Μπερναμπέου με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Σίτι και το μετάνιωσαν, αφού άκουσαν τους πανηγυρισμούς βγαίνοντας από το γήπεδο και επέστρεψαν για να δουν την παράταση.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να πιστεύουν στην ανατροπή απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και το έδειξαν στο φινάλε του δεύτερου ημιτελικού, με τους Ροντρίγκο και Μπενζεμά να πετυχαίνουν μαζί τρία γκολ και να οδηγούν την Ρεάλ στον τελικό του Παρισιού.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως υπήρχαν φίλοι των μερένγκες που δεν πίστεψαν στην πρόκριση και το.. έδειξαν αφού με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Σίτι από το γκολ του Μαχρέζ πήραν την απόφαση να φύγουν πριν ο αγώνας φτάσει στο 90ο λεπτό.

Κάτι που μετάνιωσαν μέσα σε λίγα λεπτά, αφού άκουσαν τους πανηγυρισμούς των ομοϊδεατών τους εντός γηπέδου για τα γκολ του Ροντρίγκο και άρχισαν να τρέχουν για να επιστρέψουν στις εξέδρες, για να γιορτάσουν έπειτα όλοι μαζί το γκολ του Μπενζεμά στην παράταση και την πρόκριση στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ