ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Βινίσιους απασχολεί 39 άτομα, εκ των οποίων οι 12 δουλεύουν αποκλειστικά γι' αυτόν

Ο Βινίσιους με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Βινίσιους με τη φανέλα της Ρεάλ © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, απασχολεί 39 άτομα τα οποία τον βοηθάνε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς του. Οι 12 εξ αυτών δουλεύουν αποκλειστικά για εκείνον, ενώ έχει προσλάβει και έναν υπεύθυνο προσωπικού

Ο Βινίσιους Ζούνιορ απασχολεί συνολικά 39 άτομα, τα οποία τον βοηθάνε στην καριέρα του, από τη βοήθεια στην καθημερινότητά του, μέχρι τη δημιουργία της εικόνας του, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "globo sporte". Οι 12 εξ αυτών δουλεύουν μόνο για εκείνον, ενώ οι υπόλοιποι 27 απασχολούνται και με άλλα πράγματα.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει στην υπηρεσία του τον προσωπικό του σεφ και φυσιοθεραπευτή, αλλά και φωτογράφο, ο οποίος τον ακολουθεί σε όλη την καθημερινότητά του.

Μάλιστα έχει συγκροτήσει και ένα γραφείο για την οικογένειά του, το οποίο ουσιαστικά προσφέρει συμβουλές για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εκπροσωπείται από το γραφείο TMF. Φυσικά μέσα στους εργαζόμενους υπάρχει και ένας υπεύθυνος προσωπικού.

Παράλληλα έχει έναν οικονομικό σύμβουλο και έναν νομικό σύμβουλο, έναν υπεύθυνο επικοινωνίας και δύο επιχειρηματίες που διαχειρίζονται τις διαπραγματεύσεις των συμβολαίων του.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Βινίσιους, Φρεντερίκο Πένια, σε δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, τόνισε ότι η Ρεάλ είναι συνεργάτης στην προσωπική χορηγία και ότι οι διαπραγματεύσεις με τους "μερένγκες" έχει γίνει ρουτίνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ