ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Βινίσιους απάντησε με επική ατάκα στους οπαδούς της Ράγιο, μετά από συνθήματα εις βάρος του

@2025 Manu Fernandez/AP IMAGES

Η Ρεάλ άφησε δύο βαθμούς στο “Βαγέκας” την Κυριακή (9/11) και είδε την απόστασή της από την 2η Μπαρτσελόνα να μειώνεται στους τρεις βαθμούς, με τον Βινίσιους να κλέβει ωστόσο την παράσταση με το διάλογο που άνοιξε με τους φανατικούς φίλους της Ράγιο.

Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της και απώλεσε δύο βαθμούς στο “Βαγέκας” στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga, για να μειωθεί στους τρεις πόντους η απόστασή της από την 2η της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα, το γεγονός αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πτοήσει τον Βινίσιους.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των οπαδών της Ράγιο Βαγεκάνο μέσω συνθημάτων, με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “El Dia Despues” να αποκαλύπτει πως ο Βινίσιους δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει διάλογο μαζί τους.

“Δεν είμαι τόσο κακός, το ξέρετε και εσείς”, φάνηκε να λέει στους οπαδούς ο Βινίσιους, με την συγκεκριμένη ατάκα να αποτελεί “ορεκτικό” πριν τους φωνάξει το εξής: “Πληρώνετε έναν χρόνο για να με βλέπετε από κοντά να αγωνίζομαι”.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο “Βίνι” δεν αφιέρωσε ατάκες μόνο για τους αντιπάλους αλλά και για τους ανθρώπους της δικής του ομάδας. “Παίζουμε πάντα με βαθιές και μακρινές μπαλιές, ποιος το θέλει αυτό;”, φέρεται να είπε στον Χούισεν ενώ λίγο πριν από το φινάλε, εμφανώς απογοητευμενος από τις αλλαγές του Τσάμπι Αλόνσο, έβγαλε στη σέντρα τον προπονητή του.

“Θεέ μου, είναι σαν να μη θέλουμε να νικήσουμε”, είπε ο Βραζιλιάνος αναφερόμενος στις διορθωτικές κινήσεις των μερένγκες από τον πάγκο, που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση και να ξεφύγει το ματς με την Ράγιο από το στείρο 0-0.

Οι αντιδράσεις του Βινίσιους στο Ράγιο Βαγεκάνο – Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ