ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ρούντιγκερ στην κορυφή της λίστας της

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι στο Τορίνο
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι στο Τορίνο © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, καθώς σύμφωνα με την Marca ο Γερμανός αμυντικός ταιριάζει στα οικονομικά, αλλά και στα αγωνιστικά θέλω των μερένγκες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητεί στη μεταγραφική αγορά λύσεις στα μετόπισθεν και ήδη υπάρχει το όνομα του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην κορυφή της λίστας της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Marca, ο 28χρονος Γερμανός είναι μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των μερένγκες. Κοιτάζουν αφενός κι άλλες λύσεις, όμως αυτή του Ρούντιγκερ είναι η βασική.

Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ έχει ξεχωρίσει τον Ρούντιγκερ για δύο λόγους. Αρχικά για το οικονομικό κομμάτι. Το συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Έτσι, η Ρεάλ, όπως έπραξε και στην περίπτωση του Αλάμπα, μπορεί να τον κάνει δικό της χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τους μπλε. Αρκεί βέβαια ο Ρούντιγκερ να μην τα βρει με την Τσέλσι για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ακόμη ένας λόγος είναι το αγωνιστικό σκέλος. Η Ρεάλ θεωρεί πως ο Ρούντιγκερ είναι κατάλληλος για την ομάδα. Σε ηλικία 28 ετών είναι αρκετά ώριμος, διαθέτει μία πλούσια καριέρα και είναι έμπειρος. Κάτι που λείπει στους μερένγκες μετά την αποχώρηση του Ράμος, αλλά και του Βαράν.

Ο Ρούντιγκερ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι, ενώ έχει βρει και δίχτυα μία φορά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ