ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε ότι μένει για άλλον ένα χρόνο, δάκρυσε ο Μαρσέλο στο αντίο του στο Μπερναμπέου

Οι Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς κατά την αποθέωση των παικτών της Ρεάλ από τους οπαδούς για την κατάκτηση του 14ου Champions League | 29 Μαΐου 2022
Οι Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς κατά την αποθέωση των παικτών της Ρεάλ από τους οπαδούς για την κατάκτηση του 14ου Champions League | 29 Μαΐου 2022 @2022 ANDREA COMAS/AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο, ενώ ο Μαρσέλο αποχαιρέτισε το Σαντιάγκο Μπερναμπέου με δάκρυα στα μάτια και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των μερένγκες.

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League, έβγαλαν και "ειδήσεις". Οι μερένγκες ξεκίνησαν τις εορταστικές τους εκδηλώσεις στους κεντρικούς δρόμου του Μπερναμπέου και στη συνέχεια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Πρώτος ήταν ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο. "Τα λέμε εδώ τη νέα χρονιά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης μέσος.

Από την άλλη πλευρά ο Μαρσέλο ήταν δακρυσμένος στο "αντίο" του. "Αυτό ήταν το τελευταίο βήμα στο ταξίδι μου στη Ρεάλ". Μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των μερένγκες που βρίσκονται στο γήπεδο.

"Δεν είναι μια θλιβερή μέρα. Είναι μια μέρα χαράς γιατί κερδίσαμε, για άλλη μια φορά, το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις μαγικές νύχτες που ζήσαμε εδώ. Και ένα πράγμα: το μέλλον της Ρεάλ είναι πολύ καλό με τους νέους. Hala Madrid", ανέφερε ο Μαρσέλο όταν πήρε το μικρόφωνο.

Μάλιστα η ατμόσφαιρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ήταν άκρως γιορτινή και εντυπωσιακή. Οι φίλοι των μερένγκες χειροκρότησαν μέχρι και τον Γκάρεθ Μπέιλ, παρόλο που δεν ήταν και το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, ενώ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ