ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μαρσέλο έκανε ρεκόρ στα τρόπαια με τη φανέλα των Μερένγκες

Ο Μαρσέλο της Ρεάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση της La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Ο Μαρσέλο της Ρεάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση της La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 30 Απριλίου 2022 © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Μαρσέλο, έμεινε μόνος στην κορυφή των παικτών της λίστας με τα περισσότερα τρόπαια, αφήνοντας πίσω τον θρυλικό Πάκο Χέντο.

Ο Μαρσέλο αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από τη Ρεάλ ύστερα από μόλις δύο σεζόν επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τη Φλουμινένσε. Τον Απρίλιο του 2022 έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου, αφού με το φετινό πρωτάθλημα έφτασε τα 24!

Ο αρχηγός των "μερένγκες" ετοιμάζεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεωθεί, όμως μέχρι το τέλος της σεζόν πρόλαβε να ξεπεράσει τα 23 τρόπαια του θρυλικού Πάκο Χέντο.

Στη Μαδρίτη έχει πανηγυρίσει έξι φορές τη La Liga, δύο το Copa del Rey, πέντε το Supercopa, ενώ από διεθνή τρόπαια έχει στη συλλογή του μετάλλια από τέσσερα Champions League, τρία Super Cup Ευρώπης και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Άμεσος κίνδυνος να ξεπεραστεί δεν υπάρχει, αφού πλην του Χέντο, ο Σέρχιο Ράμος με 22 και ο Μανόλο Σαντσίς με 21 είναι οι παίκτες που βρίσκονται πιο κοντά του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ