ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπερνάρντο Σίλβα μίλησε με δέος για τα 15 Champions League των μερένγκες κατά την παρουσίασή του

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έγινε την Τετάρτη (19/8) το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα της Ρεάλ που παρουσιάστηκε ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό να στέκεται στις δηλώσεις του στον τεράστιο αριθμό τροπαίων Champions League που έχουν στη συλλογή τους οι μερένγκες.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέστρεψε στο Μπερναμπέου μετά από 13 χρόνια και ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ενόψει της νέας σεζόν ήταν ο Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να του κάνει το χατίρι και να φροντίζει ώστε ο επί 9 χρόνια άσος της Μάντσεστερ Σίτι (έμεινε ελεύθερος) να καταλήγει στην Ρεάλ αντί για μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο.

Έναν σχεδόν μήνα μετά από τη συμφωνία των δύο πλευρών και μία μόλις ημέρα μετά από την παρουσίαση του Special One από τη διοίκηση των Μαδριλένων, ήταν η σειρά του 32χρονου εξτρέμ να παρουσιαστεί (σε μία τελετή που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς παρουσία οπαδών ή μέσων ενημέρωσης), με τον Μπερνάρντο Σίλβα να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του.

“Όταν βρίσκεσαι σε αυτό το δωμάτιο, συνειδητοποιείς πόσο μεγάλη είναι η Ρεάλ. Το ήξερα ήδη, αλλά εδώ το νιώθεις από κοντά. Από μικρός, το όνειρό μου ήταν να παίξω για έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ. Το να μπορώ να συνεχίσω σε αυτή τη νικηφόρα πορεία είναι υπέροχο για μένα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος.

Έχω ήδη παίξει εδώ αρκετές φορές, και το να βλέπω τα 15 τρόπαια του Champions League να εκτίθενται είναι εντυπωσιακό, αλλά το να τα βλέπω εδώ είναι ακόμα πιο ξεχωριστό. Το να παίζω για έναν σύλλογο σαν κι αυτόν δεν είναι για όλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σύντομα θα παίζω στο Μπερναμπέου και θα συναντώ τους οπαδούς. Τώρα είναι η ώρα να δουλέψω σκληρά για να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους, κάτι που έχει συνηθίσει αυτός ο σύλλογος”, τόνισε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

Σημειώνεται πως ο Μπερνάρντο Σίλβα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ έχοντας οψιόν και για τρίτο χρόνο συνεργασίας, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (22/8) είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα εναντίον της Εσπανιόλ, στην πρεμιέρα των μερένγκες στη φετινή La Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ