ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι εξέφρασε αμφιβολίες για το οφσάιντ στον Ασένσιο στο Clasico και εκνεύρισε τον Τσάβι

Ρεάλ: Ο Αντσελότι εξέφρασε αμφιβολίες για το οφσάιντ στον Ασένσιο στο Clasico και εκνεύρισε τον Τσάβι
@2023 JOAN MATEU/AP IMAGES

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Clasico πλήγωσε την Ρεάλ όχι για το γκολ που δέχτηκε στο 90+1' από τον Κεσιέ αλλά για εκείνο του Ασένσιο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ λίγο νωρίτερα, με τον Αντσελότι να κάνει παράπονα και τον Τσάβι να δίνει "απάντηση".

Η Ρεάλ ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για να παίξει το βράδυ της Κυριακής το τελευταίο χαρτί της στη μάχη του τίτλου στην La Liga όμως αυτό κάηκε στις καθυστερήσεις, με τον Φρανκ Κεσιέ να αξιοποιεί ασίστ του Μπαλντέ και να γράφει το τελικό 2-1 για την Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά να στέφει πρωταθλητές τους Καταλανούς, με τη διαφορά από τους μερένγκες να εκτοξεύεται στο +12.

Η φάση πάντως στην οποιά στάθηκαν ιδιαίτερα οι Μαδριλένοι δεν ήταν το νικητήριο γκολ των μπλαουγκράνα αλλά εκείνο του Ασένσιο στο 82' το οποίο δεν μέτρησε λόγω οριακού οφσάιντ, με το VAR να στερεί τη χαρά των μερένγκες και τον Κάρλο Αντσελότι να εκφράζει αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασης στη συνέντευξη Τύπου.

"Κάναμε ένα απόλυτο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Δεν πήραμε τη νίκη, επειδή υπήρχε ένα οφσάιντ για το οποίο εξακολουθούμε να έχουμε αμφιβολίες. Γυρίζουμε στην Μαδρίτη έχοντας αμφιβολίες στο μυαλό μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου.

Τα λόγια του πάντως μεταφέρθηκαν στον Τσάβι, με τον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα, να μη διστάζει να απαντήσει στον "Καρλέτο", λέγοντας μεταξύ άλλων στη δική του συνέντευξη Τύπου: "Εάν μιλάμε σήμερα για το VAR είναι σαν να ρίχνουμε πυροτεχνήματα.

Είναι ένα ξεκάθαρο οφσάιντ. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν γενικά καλύτεροι. Το γκολ του Κεσιέ στο φινάλε απέδωσε δικαιοσύνη.

Χωρίς το VAR είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, για αυτό μου αρέσει. Είναι πιο σωστό. Ένα οφσάιντ είτε είναι είτε δεν είναι, για αυτό μου κάνουν έκπληξη τα όσα ειπώθηκαν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ