ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έκανε την έκπληξη και πήρε στην αποστολή τον Αλάμπα

Ο Νταβίντ Αλάμπα με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γρανάδα | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Νταβίντ Αλάμπα με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γρανάδα | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Νταβίντ Αλάμπα ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα χρειαστεί ένα μίνι θαύμα για να παίξει κόντρα στην Σίτι, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι έκανε την έκπληξη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς της ήττας της με 4-3 στο Μάντσεστερ, και ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στο... τραπέζι.

Απόδειξη η απόφασή του να συμπεριλάβει στην αποστολή των μερένγκες και τον Νταβίντ Αλάμπα, με τον Αυστριακό σέντερ μπακ να ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (2/5) αλλά τον Ιταλό να κάνει την έκπληξη και να τον παίρνει στην αποστολή ελπίζοντας στο... θαύμα.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του ο Αλάμπα, μοναδικές επιλογές για τον Αντσελότι για το κέντρο της άμυνας είναι οι Μιλιτάο και Νάτσο, με τον "Καρλέτο" να αποφασίζει παράλληλα να κόψει από την αποστολη τους Μπέιλ, Ίσκο και Αζάρ που θεωρούνται "ξένα σώματα" στους Μαδριλένους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ