ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Νοκ-άουτ για τρία ματς ο Μόντριτς, επιστρέφει στο Clasico

Ο Λούκα Μόντριτς κοντρολάρει την μπάλα στο Ίντερ - Ρεάλ στο Τζουζέπε Μεάτσο για το Champions League.
Ο Λούκα Μόντριτς κοντρολάρει την μπάλα στο Ίντερ - Ρεάλ © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς αποκόμισε πρόβλημα στους προσαγωγούς από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κροατίας και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 8-10 ημέρες. Χάνει τρία ματς, αισιοδοξία στην Ρεάλ πως θα είναι έτοιμος για το Clasico.

Η τελευταία αγωνιστική του Nations League δημιούργησε έναν πονοκέφαλο στον Κάρλο Αντσελότι και αυτός ακούει στο όνομα Λούκα Μόντριτς. Αιτία το γεγονός πως επέστρεψε στην Μαδρίτη αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους προσαγωγούς μετά από το εκτός έδρας ματς της Κροατίας με την Αυστρία, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 37χρονος μέσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 8 με 10 ημέρες.

Η παραπάνω εκτίμηση έγινε από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ, γεγονός που θέτει τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 2018 εκτός αγωνιστικού κάδρου των πρωταθλητών Ισπανίας για τα ματς με Οσασούνα (2/10), Σαχτάρ (5/10) και Χετάφε (8/10).

Αυτό φυσικά που "καίει" την Ρεάλ είναι το Clasico (πρώτο της χρονιάς) με την Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο για τις 16 Οκτωβρίου στο "Μπερναμπέου", με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο Μόντριτς θα είναι 100% έτοιμος για να ενισχύσει τους Μαδριλένους απέναντι στην ομάδα του Τσάβι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ