ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Η μόνη εύστοχη τελική των "μερένγκες" ήταν το... αυτογκόλ του Μιλιτάο

Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Copa del Rey 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023
Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Copa del Rey 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 © 2023/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ρεάλ ηττήθηκε στο clasico των ημιτελικών του Copa del Rey με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", χωρίς να καταγράψει τελική στην αντίπαλη εστία.

Η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", αλλά κατέγραψε μόλις μία τελική προς την εστία, το... αυτογκόλ του Έντερ Μιλιτάο.

Οι γηπεδούχοι είχαν συνολικά 13 τελικές, όμως η μπάλα δεν είχε πορεία προς την εστία του Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και ουσιαστικά δεν είχαν κάποια καθαρή ευκαιρία.

Η Μπαρτσελόνα είχε μόλις 35% κατοχή, μόλις τέσσερις τελικές, μόλις δύο εξ αυτών εύστοχες, αλλά μόλις μία από παίκτη της. Η άλλη ήταν το αυτογκόλ του Μιλιτάο, τη μοναδική όπου παίκτης της Ρεάλ έστειλε την μπάλα σε εστία, αλλά σε λάθος εστία.

Τελευταία φορά που η Ρεάλ απέτυχε να καταγράψει εύστοχη τελική ήταν πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2022, στην εκτός έδρας ήττα 0-1 από την Παρί στο Champions League.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ