ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Με Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο στην επίθεση κόντρα στην Σίτι

Οι Μπενζεμά και Βινίσιους πανηγυρίζουν γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Σεβίλλη για την La Liga | 28 Νοεμβρίου 2021
Οι Μπενζεμά και Βινίσιους πανηγυρίζουν γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Σεβίλλη για την La Liga | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι γνωστοποίησε τη σύνθεση της Ρεάλ για την πρώτη κόντρα της με την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD) με τους Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο να είναι τριάδα στη γραμμή κρούσης.

Η Ρεάλ πανηγύρισε σπουδαίες προκρίσεις στη φάση των "16" και των "8" του Champions League απέναντι σε Παρί και Τσέλσι αντίστοιχα και πλέον καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμα υψηλό εμπόδιο για να βρεθεί στον τελικο, αυτό της Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγη ώρα πριν την πρώτη σύγκρουση με τους πολίτες του Γκουαρδιόλα στο Έτιχαντ (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), ο Κάρλο Αντσελότι έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία θα παραταχθούν οι μερένγκες, με τον Ιταλό να επιλέγει για το κέντρο τους Κρόος, Μόντριτς και Βαλβέρδε και να εμπιστεύεται για την επίθεση τους Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Σημειώνεται πως η τετράδα στην άμυνα Καρβαχάλ-Μεντί-Μιλιτάο-Αλάμπα είναι αυτή που έχει επιλεγεί περισσότερες φορές από κάθε άλλη τη φετινή σεζόν από τον Αντσελότι (13 φορές), με τον Κασεμίρο να προέρχεται από τραυματισμό και να μένει στον πάγκο για να πάρει τη θέση του στο αρχικο σχήμα ο Ροντρίγκο.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί, Μόντριτς, Κρόος, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ