CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι: Οι οβίδες του Φόντεν και του Γκβάρντιολ έγραψαν το 3-2 για τους Άγγλους

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 © 2024/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Φιλ Φόντεν και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ με δύο οβίδες στο 66' και στο 71' έφεραν τα πάνω κάτω για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρέαλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την υπεροχή στο 2ο μέρος και κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω απέναντι στη Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τα προημιτελικά του Champions League.

Στο 66', ο Φιλ Φόντεν πήρε την μπάλα από δεξιά στο ημικύκλιο της περιοχής', έστρωσε στο αριστερό πόδι, εξαπέλυσε έναν κεραυνό και ο Αντρέι Λούνιν πήδηξε αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει στο δεξί "παραθυράκι" του.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γιόσκο Γκβάρντιολ να κάνει ακριβώς το ίδιο από την απέναντι πλευρά και με κεραυνό στο απέναντι παραθυράκι του Λουνίν να κάνει την ανατροπή.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ