CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι: Δύο γκολ σε νεκρό χρόνο για τους Ισπανούς έστειλαν τον ημιτελικό στην παράταση

Ο Ροντρίγκο της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022
Ο Ροντρίγκο της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Αδιανόητα πράγματα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τη Ρεάλ να σημειώνει δύο γκολ με τον Ροντρίγκο στις καθυστερήσεις και να οδηγεί στην παράταση τον ημιτελικό Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει στο 90λεπτο του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ είχε κάνει το 1-0 για τους Άγγλους στο 72', όμως δύο γκολ του Ροντρίγκο έφερε τα πάνω κάτω κι έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στο 90ό λεπτό, ο Εντουαρντό Καμαβινγκά έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε το γύρισμα από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να προλαβαίνει τον Έντερσον και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Μαδριλένοι έπιασαν στον "ύπνο" τους φιλοξενούμενους. Ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μάρκο Ασένσιο βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Ροντρίγκο πήρε τη δεύτερη κεφαλιά, για να εκτελέσει τον Έντερσον και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ημιτελικού!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ