CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι: Απίθανη ανατροπή και 2-1 με γκολ σε ένα λεπτό από Καμαβινγκά και Ροντρίγκο

Ο Εντουαρντό Καμαβινγκά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Ο Εντουαρντό Καμαβινγκά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 © 2024/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ρεάλ έφερε τα πάνω κάτω στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και με δύο γκολ σε ένα λεπτό προηγήθηκε με 2-1.

Η Ρεάλ δέχθηκε γκολ στα 108 δευτερόλεπτα του προημιτελικού Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως στο 14' το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ήταν στο πόδι λόγω ανατροπής.

Η αρχή έγινε με σουτ του Εντουαρντό Καμαβινγκά στο 12', όταν ο Γάλλος σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κόντραρε στον Ρουμπέν Ντίας πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Ύστερα από ένα λεπτό και μια αλλαγή κατοχής, ο Βινίσιους έδωσε γρήγορα στον Ροντρίγκο που έτρεξε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και όταν τον έφτασαν δύο αντίπαλοι, πλάσαρε αδύναμα, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από τα πόδια του Στέφαν Ορτέγκα για το 2-1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ