ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να κρατήσει το δίδυμο Μόντριτς - Κρος και μετά το 2023

Οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρος
Οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρος @ 2020 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει το δίδυμο των Μόντριτς - Κρος και μετά το 2023, εφόσον και οι δύο ποδοσφαιριστές επιθυμούν να μη βάλουν τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα τους.

Ο Τόνι Κρος βαδίζει το 32ο έτος της ηλικίας του παρ' όλα αυτά η στιγμή που θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα πλησιάζει. Ο Γερμανός μέσος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2023 και η πρόθεσή του είναι να σταματήσει ως ποδοσφαιριστής των μερένγκες.

Υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Κρος δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από τη δράση στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ήτοι μετά την εκπνοή του συμβολαίου του. Παρ' όλα αυτά, κι αν αποφασίσει να συνεχίσει, τότε οι μερένγκες έχουν έτοιμη την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η οποία θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και με τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Και οι δύο έχουν εξαιρετική εικόνα και αυτός είναι ο λόγος που ο Αντσελότι τους θέλει μαζί του και για τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ