ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος ο Λοπετέγκι, με Σολάρι οι "μερένγκες"

Real coach Julen Lopetegui, left, walks during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real coach Julen Lopetegui, left, walks during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζούλεν Λοπετέγκι και την προσωρινή αντικατάστασή από τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος πιάνει δουλειά από την Τρίτη (30/10).

Μόνον η ανακοίνωση απέμενε για την απομάκρυνση του Τζούλεν Λοπετέγκι από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου μετά τη συντριβή (5-1) στο "clasico" από την Μπαρτσελόνα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών έμοιαζε μονόδρομος.

Το "διαζύγιο" βγήκε το βράδυ της Δευτέρας (29/10). Ο Βάσκος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τους "μερένγκες", οι οποίοι θα πορευθούν με προσωρινό αντικαταστάτη του τον Σαντιάγκο Σολάρι. Ο Αργεντινός μάλιστα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της πρώτης ομάδας το πρωί της Τρίτης (30/10).

"Το Δ.Σ της Ρεάλ συνεδρίασε την 29η Οκτωβρίου και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του Τζούλεν Λοπετέγκι με την ομάδα. Αυτή η απόφαση λήφθηκε με τη μέγιστη υπευθυνότητα με σκοπό ν' αλλάξει η δυναμική της ομάδας, τη στιγμή που είναι εφικτοί οι στόχοι της σεζόν.

Το Δ.Σ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας που έχει οκτώ υποψήφιος για τη "Χρυσή Μπάλα" και τα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας αποτελέσματα μέχρι τώρα.

Η ομάδα ευχαριστεί τον Τζούλεν Λοπετέγκι και το τεχνικό του επιτελείο για την προσπάθεια και τη δουλειά και τους εύχεται το καλύτερο για την καριέρα τους. Αντικαθίσταται προσωρινά από τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα από το πρωί της Τρίτης", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σολάρι είναι ο τέταρτος Αργεντινός τεχνικός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας μετά τους Λουίς Κανίγλια, Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Χόρχε Βαλδάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ