Ρεάλ Μαδρίτης: Προς δανεικός και πάλι ο Έντρικ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει ξανά δανεικό τον Έντρικ, ενόψει της νέας σεζόν.
Το επικρατέστερο σενάριο για τον Έντρικ, είναι να δοθεί και πάλι δανεικός την επόμενη σεζόν από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Η βασίλισσα μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο, έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Ζοζέ Μουρίνιο.
Γι’ αυτό τον λόγο ο 63χρονος, έχει κληθεί να φτιάξει το ρόστερ των μερένγκες για να επιστρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στις επιτυχίες σε La Liga και Champions League.
Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε πως ο Έντρικ πρέπει να παραχωρηθεί ξανά δανεικός, διότι θεωρεί ότι ο Γκονσάλο Γκαρσία θα είναι καλύτερη επιλογή από τον Βραζιλιάνο για τη θέση του φορ.
Ο Έντρικ, την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιόν, όντας δανεικός από την βασίλισσα. Στην Ligue 1 κατέγραψε 16 συμμετοχές, πέντε γκολ και επτά ασίστ, ενώ στο Europa League αγωνίστηκε σε δύο ματς και πέτυχε ένα τέρμα.