ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρακολουθεί την περίπτωση του Κέιν, όλα ανοικτά για το μέλλον του στην Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Πόρτσμουθ
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Πόρτσμουθ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωση του Χάρι Κέιν ενόψει καλοκαιριού, ενώ τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του στην Τότεναμ, καθώς μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Χάρι Κέιν έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από αυτές που παρακολουθεί την περίπτωσή του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Άγγλος επιθετικός μπαίνει το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με την Τότεναμ για την επέκταση της συνεργασίας τους. Αν τα "σπιρούνια" εξασφαλίσουν μια θέση στο Champions League τη νέα σεζόν θα έχουν ένα ατού για να τον "πείσουν' να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, τότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Οι μερένγκες έχουν στα υπόψιν τους τον Άγγλο φορ, ενώ την ίδια στιγμή έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο στον Καρίμ Μπενζεμά (βαδίζει το 35ο έτος), ενώ είναι "γνωστό" το ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με την εν λόγω πηγή δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον Κέιν αν βρουν ευνοϊκές συνθήκες.

Για τον Κέιν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Τότεναμ και του συμβολαίου του Κέιν, αλλά και το γεγονός ότι είναι 29 χρονών.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ