ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ δεν πήγε στο Μπερναμπέου για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ © 2022 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ και δεν πήγε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 35ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Εσπανιόλ με 4-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αμέσως μετά οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ωστόσο ένας από αυτούς απουσίαζε. Πρόκειται φυσικά για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν βρισκόταν ούτε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Ουαλός διεθνής μεσοεπιθετικός διανύει την τελευταία του σεζόν στους μερένγκες και θα ήθελε να πει με όμορφο τρόπο το "αντίο" στους Μαδριλένους. Το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για το "El Clasico" ήταν ένα βαρύ πλήγμα για τη σχέση του με την ομάδα, με αποτέλεσμα να μην είναι καν στον πάγκο (αν και ήταν ξανά εκτός αποστολής) για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Αντίθετα κανονικά στους πανηγυρισμούς ήταν παίκτες όπως ο Εντέν Αζάρ και ο Λούκα Γιόβιτς, που επίσης δεν ήταν στην αποστολή του Αντσελότι, ενώ συνείσφεραν ελάχιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για διάφορους λόγους. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ