ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά κόντρα στην Κάντιθ τον Μάιο

Ο Τιμπό Κουρτουά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 9 Μαΐου 2023
Ο Τιμπό Κουρτουά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 9 Μαΐου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε ότι ο Τιμπό Κουρτουά αναμένεται να είναι διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Κάντιθ, αλλά και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν γενικότερα.

Ο εξαιρετικά άτυχος Τιμπό Κουρτουά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη δράση στις 4 Μαΐου και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάντιθ για τη La Liga.

Αυτό δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αν αυτό γίνει τότε θα είναι η πρώτη του συμμετοχή στη σεζόν και η πρώτη μετά από πάρα πολλούς μήνες.

Ο Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Αύγουστο και επέστρεψε στις προπονήσεις μέσα στον Φεβρουάριο. Ωστόσο σε μια προπόνηση στάθηκε ξανά άτυχος και υπέστη ρήξη μηνίσκου, περνώντας ξανά την πόρτα του χειρουργείου στις 20 Μαρτίου.

Το ρεπορτάζ της MARCA υποστηρίζει ότι θα πάρει σταδιακά χρόνο συμμετοχής και αν οι μερένγκες προκριθούν στον τελικό του Champions League θα βάλει ανταγωνισμό στον Λούνιν. Δεν τίθεται κανένα θέμα για τα παιχνίδια με την Μπάγερν, στα οποία την εστία των Μαδριλένων θα υπερασπιστεί ο Ουκρανός κίπερ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ