ΕΒΕΡΤΟΝ

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μήνυση στην Έβερτον δύο χρονιά μετά την αποχώρησή του

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μήνυση στην Έβερτον δύο χρονιά μετά την αποχώρησή του
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μήνυση στην Έβερτον, παρότι έχει αποχωρήσει από τα ζαχαρωτά εδώ και δύο χρόνια, σχετικά με εμπορικές συμφωνίες που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Στα δικαστήρια οδηγεί ο Κάρλο Αντσελότι την πρώην ομάδα του Έβερτον, καθώς οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν ακόμα οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η μήνυση του Ιταλού τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης έχει να κάνει με "γενικές εμπορικές συμφωνίες και συμβόλαια" και θα δικαστεί σε υψηλόβαθμο δικαστήριο του Λονδίνου.

Ο Guardian αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με τη νομική ενέργεια του Αντσελότι, ενώ και η Έβερτον δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Τα ζαχαρωτά αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, καθώς η κατασκευή του νέου γηπέδου έχει "ματώσει" τα οικονομικά της ομάδες. Μάλιστα σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών της διοίκησής της.

Ο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Έβερτον τον Δεκέμβριο του 2019 και παρέμεινε μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν 2020/21, καθοδηγώντας την ομάδα σε 67 παιχνίδια.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ