ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ίσκο θέλει να φύγει τον Ιανουάριο

Ο Ίσκο πανηγυρίζει γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο Μπερναμπέου για τη φάση των 16 του Champions League 2019/2020.
Ο Ίσκο πανηγυρίζει γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο πατέρας και ατζέντης του Ίσκο, Φρανσίσκο Αλάρκον, ενημέρωσε την Ρεάλ Μαδρίτης ότι ο 28χρονος Ισπανός μέσος θέλει να αποχωρήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Ίσκο από την Μάλαγα τον Ιούλιο του 2013 για το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον, έπειτα από κάτι παραπάνω από επτά χρόνια, ο Ισπανός μέσος είναι έτοιμος να αφήσει τους μερένγκες, όπως αποκάλυψε η Marca.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας και ατζέντης του Ίσκο, Φρανσίσκο Αλάρκον, ειδοποίησε την Ρεάλ ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκέφτηκε αρκετά καλά πριν πάρει αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, συζήτησε το ζήτημα με τον Ζιντάν, ο οποίος δεν προσπάθησε να τον πείσει για το αντίθετο, κατανοώντας ότι ο Ίσκο θέλει να παίξει σε μία ομάδα που θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ίσκο δεν θέλει πλέον να είναι δεύτερη επιλογή και γι' αυτό το λόγο θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του έχοντας στο μυαλό του και το Euro του καλοκαιριού. Δεν αποκλείεται να αφήσει την Ισπανία, με την Γιουβέντους και την Μάντσεστερ Σίτι να έχουν ενδιαφερθεί στο παρελθόν.

Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ μόλις σε έξι παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ